de la lume adunate

Zilele astea, toata lumea se agita pentru diferite chestii. Grecia, Catedrala “Bantuirii” Neamului, Regulamente privind intrarea prin manastiri, adoptia vreunui grec de fo’ 35 de ani, bacalaureatul, plecarea in concediu, etc…etc…Toata lumea are cate o parere, multi injura, cucoanele chiraie disperate sa dea slana jos, “analistii” politici fac spume la gura vorbind despre Grecia, de te si miri cum de mai exista o problema a Greciei din moment ce domniile lor au raspunsuri si solutii pentru toate, ce mai, caldura loveste napraznic!

Ia sa va fac un rezumat!

61690913Inca nu reusesc sa inteleg cum poate reprezenta acesta constructie o prioritate nationala. (Bine, eu nu mai inteleg multe lucruri si cu varsta incep sa apara si problemele de memorie, doh…) Catedrala Neamului (bu-hu-hu!!!) cica costa multe sute de milioane de euro. Unii zic 200, altii zic 400, altii vorbesc de 600 de milioane de euro. Scump dom’le, scump! Dincolo era mai ieftin! Cladirea va avea cinci etaje, intre care trei subterane si două deasupra solului, 12 lifturi, buncar antiatomic, 250 de locuri de parcare subterane si doua spatii de cazare, totalizand 500 de locuri. De asemenea, va avea trei altare si un pridvor care va ramane deschis zi si noapte. Piesa de rezistenta este ca va avea doua hramuri: Inaltarea Domnului (Ziua Eroilor) şi Sfantul Apostol Andrei, si s-ar putea ca la subsol sa mai existe un al treilea hram Sfantul Dionisie. Doar trei hramuri???!!! La ditai magaoaia, ma asteptam la minim sapte hramuri! Si nu vad restaurantele, saloanele spa, si buticurile de fitze! Au uitat prefericitii sa le includa in proiect? La cum arata catedrala, sper ca proiectantii au inclus si santurile cu apa, ca la orice cetate care se respecta si care trebuie sa se apere. Doamne fereste de vreo invazie(nu de pelerini, mah!), de vreo navalire, de vreo ceva! Am inteles ca rezista si la un cutremur de peste 8 grade pe scara Richter, deci cumetrele de se tarasc pe coate si genunchi batand matanii pot fi linistite: Bucuresti, drei wetter taft, coafura rezista!!!

 

cmn1Cica prin Moldova exista niste anateme prin cele manastiri bune de vizitat. Femeile vopsite, coafate si care poarta pantalon nu pot intra nici in manastiri, nici in biserici, nici in Catedrala Prostiei Neamului.
Nu mai intrebati degeaba! Nu au voie nici alea de se epileaza inghinal, da? …’tza’le dracu de stricate, cum intinati voi ortodoxia romana! Au voie sa intre doar alea paroase, neepilate, balcaze, sleampate, cu burka pe ochi, si colanti arsenie boca pe sub rochia pana-n calcaie…hmmmm, perverse gusturi au preotii astia…Bine, daca ar fi dupa mine, eu as propune interzicerea intrarii in biserica a  purtatorilor de penis și purtatoarelor de vagin. In felul asta s-ar salva creierul multora de la indobitocire iremediabila.

 

 

 

 

11666043_895956557144249_7893915668231460567_nToata lumea vorbeste de Grecia. Care ii injura, care ii admira. “Analistii” politici(stau analistii politici pe noi cum stau puricii pe caine) despica firu-n paishp’ce, isi dau cu parerea, se contrazic, prevad dezastre, armaghedoane, de-alea urate. N-am auzit inca pe niciunul sa recunoasca ca prostia asta cu UE este un esec cu majuscule. Acu’, ce sa zic…Anglia vrea sa iasa din UE, Grecia nu vrea sa intre, nashpa!
Nashpa o fi si de mine si Tweety, ca in trei saptamani plecam sa le admiram criza grecilor! Tre’ sa ne aprovizionam cu euro cash, ca nu le merg bancomatele! Ela, file mou!!!

see ya…

Advertisements

2 thoughts on “de la lume adunate

  1. :)))) Doamne, sis, ce m-ai distrat… zau ca m-ai facut sa rad, si tare aveam nevoie. Merci frumos! 🙂
    Pup fetele frumoase! Concediu fain in Grecia!
    Aaa, si inca ceva: felicitari pentru ambitia de a te fi lasat de fumat! E cu adevarat un lucru mare.

  2. Merci, Lizi! Am de gand sa dansez tzifteteli, sa mananc numai souflaki si fructe de mare, sa fac fotografie, si sa ma desfat sub soarele Greciei. Ti-am zis ca noua mea pasiune este fotografia? A luat Tweety u aparat foto meseriash si profi, abia astept sa ma apuc de bantuit prin Timisoara cu el la gat.
    Cat priveste tigarile, aleluia!!! Nu-ti poti inchipui cat de mandra sunt de mine, si cat de fericita sunt ca tratamentul a functionat.
    Te pupam si noi!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s