trendu’ – flendu’ zilei

…sau ce apasari au unii oameni…

Multe doamne sunt indignate ca lui Mihai Albu i s-au plagiat nush ce pantofi. Ploua cu mesaje de incurajare. Mai mult nu zic.

Tătă lumea e daca. De o buna bucata de vreme, se bate moneda pe radacinile dace. Avem un stegari daci, poeti daci, un ultim dac liber, si nu m-ar mira daca Dumnezeu ar fi dac, Adam si Eva ar fi daci, ca tot au stabilit cercetatorii(săc!) ca gradina Edenului a fost fix pe teritoriul dac.

Caldura a lovit napraznic, multi is țăfnosi pe febeu, posteaza in draci, suparati ca au prea multi urmaritori ce le cer prietenia. Ma gandesc ca ar fi fost mai simplu sa le respinga cererile, fara sa se indigneze ca sunt haituiti de admiratori. Mai ales cucoanele, ehehehe…e o cucoana, zici ca e muscata de musca țețe, tot timpul carcoteste: “nu ma mai urmariti, nu ma mai urmariti, nu-mi mai cereti prietenia ca-mi stricati zenul”

E moda papusilor pe febeu. Tătă lumea vrea sa aiba la poaza o papusa. De gustibus, deh!

Oameni apasati de grija alora urati si falsi. Cred ca e o moda sa-ti versi nemultumirea non-stop. Daca nu te baga prea multi in seama, poti oricand sa emiti cate un panseu de-asta profund, si sa astepti sa de-a navala cuconetu’ sa te consoleze. Oameni de bine, deh…

Lumetu’ discuta despre sentinta data alora, celenteratelor, bre, alora cu violul de la Vaslui. Nu-s prea multumiti. Unul, mai al dracu, asa, vroia sa stie a cui femeie a fost victima. Ca daca a fost femeia vreunuia dintre ei, piua, nu se pune, nu a fost viol, Ala e de vina doar ca a dat-o si la ceilalti, din prea multa darnicie, doh! Bine, cel care a semnalat chestia ne tot indemna sa intram pe blogul lui, sa citim cu ochii nostri. Ratingul, mama lui de rating.

Biserica are si ea o apasare. Ca nu facem copii. Musai trei. Unu pentru mama, unu pentru tata, si unu pentru ea, tanti biserica. Si preotii is batuti in cap. De caldura.

Hai, ca nici eu nu-s scutita de critica. Vreau inapoi pe vas. Intr-o croaziera de fo’ juma de an. Visez, pen’ ca maine ma duc la munci. Inacceptabil!

see ya…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s