next!

Ce v-am spus eu ca se duce si criza asta? Le-a trecut romanilor frica de islamizare, femeilor, frica ca vor fi bagate in harem, iar copiii facuti ieniceri, acu’ s-au tras toti la umbra si lectureaza citatele motivationale ale lui poptamas. Veastea buna este ca macar Lucian Mandruta nu mai abereaza non stop.

Abia astept, vorba vine, sa explodeze mamaliga cu Ucraina, ca de explodat, sigur explodeaza. Sa vezi atunci joc de glezne, pupat refugiatii care ne aduc Podul de flori inapoi, paine, sare, fiecare roman o sa ia in casa fo’ doua-trei familii de incredere, ca doar sunt de-ai nostrii, de incredere, si cred ca o sa cerem si ceva fonduri de la UE ca i-am primit cu flori in gara. La o adica, romanul are standarde duble, si se mandreste cu ele. Si daca e sa fim invadati de refugiati, macar sa fie de-ai nostri, ca oricum ii cunoastem bine, nu e prima data cand ne invadeaza, si se stie ce popor ospitalier suntem. Le dam tot, camasa de pe noi, casele, tezaurul, tot ce-avem. Ce ne dau ei, e alta poveste, doar nu o sa ma apuc sa va spun basme cu bau-bau, recuperatori, si mafia ruseasca.

In alta dezordine de idei, nu stiu daca sa ma uit ca blonda, sau sa ma busheasca rasul. In 29 august, doamna Sandra Pralong, scria pe peretele de feisbuc fix asa:

“Voua vi se pare normal acest val imens de refugiati fix cand Europa incearca sa-si adune fortele ca sa raspunda la criza greceasca? Au promovat vreo noua clasa din “Academia de Calauze” si nu stiam? (Cum de sunt atat de multi care se ocupa de-o data cu acest trafic sordid si o fac cu aparenta metoda?) Si de unde au refugiatii, oameni vizibil putin educati, flamanzi si amarati, miile de euro necesare voiajului, cand cu banii astia puteau trai decent in tara lor!? Ceva nu pare firesc in aceasta poveste–nu am “conspiratita” dar scartie logica…”

Ma uit si eu ca curca-n lemne la backgroundul cu cartea domniei sale, unde citesc mare si lat:

“Cum schimbam mentalitatea?
25 de ani in Romania.
Aceasta carte este despre Romania si romani. despre cum am putea gandi diferit ca sa traim mai bine. Nu doar individual, ci mai ales colectiv, ca o comunitate.”

Sa mori, tu, Sandico! Jura-te pe rosu!

Acu’ e ocupata cu felicitarile, masa si dansul, pentru noua functie de Consilier de Stat in Administratia Prezidentiala, unde se va ocupa de romanii din afara granitelor. Normal, si-a sters si postarea imbecila, la sfatul cuiva care are mai mult de-un neuron in dotare. Pentru ca numai cineva totalmente imbecil poate sa emita pareri despre cat de decent pot trai refugiatii, cu banii pe care ii au, intr-o tara in care razboiul dureaza de 4 ani, si unde ISIS omoara fara discernamant musulmanii. Daca pana si Al-Qaeda i-a tras de atentie ca prea omoara in devalmasie, va dati seama cam ce determinati sunt astia din ISIS.
Mi se pare de neacceptat ca cineva cu pozitia acestei doamne, sa abereze fara discernamant. Ma intreb daca o ia cineva in serios, sau e pusa acolo de popa-prostu.

Aferim, Sandico!

Ps: nu mai spuneti la nimeni, dar criza refugiatilor tot acolo este.

imageResize

Advertisements

2 thoughts on “next!

  1. esti un deliciu! …cred ca nu mai trebuie sa-ti spun ritualul meu de fiecare zi: in timp ce-mi savurez cafeaua, te citesc pe tine! este momentul meu, in care actionez precum cainele lui Pavlov: nu pot cafea fara me! 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s