tacere

Observ că tragedia Bogdan Cosmin Gigină suscita mai puțin interes decăt comentariile lui Rus referitoare la nevestele curve si copiii denaturați. Atunci s-a scandalizat o țara întreagă, au curs rîuri de cerneală, jurnalistii făceau spume la gură mai ceva ca un lighean cu Dero. Ieri, toată lumea comenta de fătuca aia care a gafat, asta era problema națiunii și a jurnaliștilor sans peur et sans reproche. Un polițist mort? Eh, soarta, putea sa refuze, că nu l-a obligat nimeni. Un vice-premier care cine stie de unde venea la ora aia? Eh, era musai cu coloana, ca sa nu aștepte in trafic, sau, Doamne ferește, să ii vina vreunui romăn ideea sa intre peste el în mașină și să-l ia de beregată.

Oprea are un politist mort la picioare si tace ca o lepra.
La guvern, toata lumea tace. La partid, toata lumea tace.
Sindicalistul uplii îi inchina jagardelei o odă in metru antic și-l bocește ca o Cassandră despletită, că, nah, l-a răstignit opinia publică. Și tocmai ne-a spus că e vina mortului, că nu l-a obligat nimeni să se urce pe motor, provocăndu-i ministrului traume emoționale.
Da, știu, e sfărșit de săptămană, lumea merge la shopping, face măncare, ăla mic băzăie că mai vrea o mașinuța, soacra șoldană cărcotește că nu ști să faci sarmale ca ea, tanti Mița de la 2 se uita cum își bate Guta femeia săptămănii, în direct, iar fi-tu stă cu măna dreaptă in pantaloni cănd se uită la Secsi Brăileanca.
Între timp, avem ministru de interne care și-a parăsit omul ce agonza intr-o groapă.

Mă, voi realizați asta? Realizati? Ministrul de interne și-a abandonat omul, camaradul căzut. Nu a coborăt din mașină să vadă ce se întămplă. Nu i-a permis șoferului său să iasă din mașină. Și tace. Inuman și laș pe desupra.
Marș in plm de jigodie și dă-ți demisia!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s